onsdag 20 februari 2013

korg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjq1rEngzaB3HQ89akve4GtTmG3U3aE9YUo82EYNSFOAgD4549L7W1uAXAxya_FRL5fZG77WltpoLodtyUGjBgbuRdp-VNC3_F3wLVxNc9-GfSB-uqok8rQpfLwkrBdTau57UdbOwRxfk6/s400/P2190007.JPG

måndag 18 februari 2013

Obeslutsamhet


 Har börjat på en liten halsduk har gjort en tidigare men då ökade jag vart fjärde varv nu blir det vart annat får hoppas att det blir bra.Behöver att minska på garnlagret! Är helt klart obeslutsam om vad som skall bli färdigt först.


 Här är det vävgarner som skall bli uppstickade har bara köpt lite koksgrått för att inrama de andra färgerna får se hur det blir!Det här är stickningar för TV soffan


 Har alldeles för mycket på gång!Får hoppas att det blir färdigt!


 Den här krukan med vita Pärlhyacinter fick jag på alla hjärtans dag är väldigt förtjust i Pärlhyacinter det är ju vår.



Har även ett par Monkeysocks på gång i restgarner skaftet är melerat och foten enfärgad man får ta det man har.Det här görs på mornarna när man är ledig från jobbet.


 Bästa kompisen kollas upp så han har det bra.Får hon syn på honom struntar hon i allt annat!


 Varit ute och fått snö i skägget!


          Allt klär en skönhet!


onsdag 6 februari 2013

Telefon

Problem man blir nästan handikappad utan mobil! Har glömt pin -koden till den nya, så jag blir utan telefon ett par dagar!
Förr hadde man minne nu har man telefon! Det ordnar sig men man märker ju när man inte har den hur mycket man använder den.

måndag 4 februari 2013

Wilmas garnarbete!


 Wilma hadde fem minuter med garnet! För mig tog det minst en halv timme att reda ut det igen! Man måste ha de små under uppsikt!


 Har stickat färdig en av sockarna i enkel spetsstickning den andra är på G. Färgerna på den övre bilden stämmer mest överens med verkligheten. I kväll är det handarbetscafe på Strömstads Museum skall bli roligt kanske kan träffa någon häe i stan som är lika förtjust i att sticka.


 Nu har jag nästan stickat om sjalen som blev alldeles för kompakt inte mycket kvar att dra upp! Nu blir den förhoppningsvis använd det hadde den nog inte blivit så som den var.Det finns bilder på den på äldre inlägg.


 Nova  har korkskruvar i pälsen.Hon gillar inte att bli trimmad längre så hon blir klippt och då blir päsen som den blir.


 Bästa kompisarna efter att de brottats en stund behöver de vila ut!


 Var ute i naturen i helgen med de tre yngsta flickorna (dotter och hundar) då blev de här korten tagna av Sofia.


Det var väldigt isigt och glatt på sina ställen så både Nova och jag vurpade men det blev bara en del ont på sina ställen!

Det var rimfrost och lite snö och is nästan överallt men här vid den gamja stenmuren var det bart!